Wednesday, January 17, 2018
Utama > Buletin > SESI “MEET & GREET” BERSAMA ERNIE ZAKRI

SESI “MEET & GREET” BERSAMA ERNIE ZAKRI

Sesi Meet & Greet bersama Ernie Zakri akan diadakan pada 8 April 2017 di Old Town White Coffee, Bangsar South. Bekas graduan UiTM dalam “Persembahan Muzik” yang kini namanya semakin popular selepas memenangi rancangan Duo Star telah menarik minat Bugsy Kidz Creative Hub untuk berkolaborasi dengan beliau.


Jangan lupa like >>> Facebook ekselen.my <<<

Powered by ekselen.my


Bugsy Talents ialah platform untuk kanak-kanak menonjolkan bakat dan kreativiti mereka daripada sudut kemahiran choral speaking, nyanyian, pementasan drama, tarian kebudayaan sehinggalah kepada kemahiran seni reka grafik. Namun jika anda memiliki bakat yang lebih daripada itu dan berusia antara 3 sehingga 15 tahun, maka anda ialah individu yang dicari oleh Bugsy Talents.

“Kita lihat banyak bakat yang berpotensi dengan minat yang mendalam terhadap seni dan muzik. Dengan keazaman beserta kekuatan dan kebijaksanaan, kita mampu mendorong orang lain. Malah tidak ramai yang mempunyai kejayaan yang cemerlang beserta kerja keras yang mengagumkan. Tunjukkan kepada mereka yang terbaik.”

~Ernie Zakri~

Jika anda berminat untuk mengetahui mengenai Bugsy Kidz dengan lebih lanjut dan bertemu dengan Ernie Zakri, maka jangan lepaskan peluang untuk menemui mereka pada masa dan lokasi berikut:

Tarikh: 8 April 2017
Masa: 2.00 petang
Tempat: Old Town White Coffee, Bangsar South
Tiket: RM50.00 (seorang)
Untuk tiket hubungi: 014 809 7977

#JomDoIt @bugsykidz
#ernienators #erniezakriandyou2017 #meetandgreetwitherniezakri
#CraftingIsHealthy #CraftForAll