Utama > Gaya Hidup > Fesyen > ROOPAWAN, PLATFORM MEMBELI-BELAH DALAM TALIAN TERBAHARU

ROOPAWAN, PLATFORM MEMBELI-BELAH DALAM TALIAN TERBAHARU

Ramai di antara kita gemar membeli-belah secara dalam talian (online) kerana lebih mudah. Terdapat banyak laman web yang menawarkan khidmat membeli-belah secara dalam talian atas


Jangan lupa like >>> Facebook ekselen.my <<<

Powered by ekselen.my


Kini muncul platform membeli-belah secara dalam talian terbaharu menerusi laman Roopawan (www.roopawan.com) yang menawarkan pelbagai pilihan produk fesyen muslimah, aksesori, kecantikan dan macam-macam lagi dibawah satu bumbung untuk perempuan dan juga lelaki.

Laman web ini menempatkan lebih 30 jenama yang menjual produk mereka dibawah satu bumbung di Roopawan seperti Tawaf Watches, Chique Cosmetics, Golden Empress, Emerald Exclusive, Telekung Story, The Urban Hijra, Hibshawl, Qenza, FAKL, Bajufoundry, Lila Majnun, Tuhfah dan macam-macam lagi.

Antara produk yang terdapat di platform beli-belag atas talian ini adalah seperti tudung, telekung, sejadah, kurta, minyak wangi, kosmetik, jam, jubah, baju, seluar, skirt, kasut dan macam-macam lagi.

Bagi yang berminat, boleh layari laman web www.roopawan.com, untuk melihat sendiri barangan yang dijual di Roopawan.

Untuk mengetahui lanjut dan perkembangan terkini tentang apa yang ditawarkan di Roopawan, boleh ikuti Facebook Roopawan dan Instagram Roopawan.